Vissa av oss har erfarenheter som bara en på miljonen har turen att uppleva. Andra har gjort misstag som gett nyttiga lärdomar. Oavsett vilket så kan det vara värdefullt för oss alla att få ta del av varandras upplevelser så att vi i framtida vägval varken behöver uppfinna hjulet på nytt eller trilla ner i samma grop som andra redan legat och sprattlat i. Mentorprogrammet är till för att främja relationer mellan MT:s medlemmar, relationer som i sin tur ska uppmuntra till givande och tagande av kunskap, information och erfarenheter.

Är du nära en akademisk examen eller funderar du på att göra en drastisk karriärväxling? Vill du åtnjuta ett givande intellektuellt ombyte med någon som gjort det du själv vill göra?

Då har du mycket att vinna på att ha en mentor. Eller vill du kanske vara mentor? Du är välkommen att söka mentorsrollen om du känner att du kan vägleda och inspirera en annan person som är i början av sin karriär, förslagsvis genom att ge tips och råd, dela med dig av dina egna erfarenheter och presentera din protegé för nyttiga kontakter. Varje mentorskap är unikt och det är viktigt att båda parterna har förtroende för varandra och att personkemin stämmer.

Kontakta oss för ytterligare information:

KONTAKT