henrik

Henrik Schildt Lundberg
Ordförande
ordforanden@militartolkar.org

Henrik läste SOU/R 11-12 med inriktning dari. Henrik har en obotlig förkärlek till vatten, oavsett temperatur, men bosätter sig alltför ofta på platser utan sjöutsikt. Nu arbetar han på den svenska ambassaden i Teheran, med fokus på mänskliga rättigheter, EU-koordinering, sverigefrämjande och inrikespolitik.

Ylva Nicolae Santesson
Vice ordförande
viceordforanden@militartolkar.org

 

Olivia Haby
Sekreterare
sekreteraren@militartolkar.org

 

Processed with VSCOcam with s1 preset

Fredrik Hjelm
Chefredaktör Hugin & Munin
hm@militartolkar.org

Fredrik läste på TolkS 12/13 med typspråk ryska. Efter utbildningen arbetade Fredrik två år på ambassaden i Moskva och studerar nu på Handelshögskolan. Norrlänning. Tycker om att åka skidor och att hålla andan. Inte samtidigt. Eller på samma plats. Skidorna i höga berg eller på gnistrande vårvinterängar. Hålla andan i klara vatten några meter under ytan.

Olga Benitez
Ansvarig för Mentorprogrammet
mentorprogram@militartolkar.org

 

eh

Elias Högmark
Kassör
kassoren@militartolkar.org

Elias gick TolkS SOU 13/14 med typspråk ryska. Därefter arbetade han två år på Sveriges ambassad i Moskva. Idag studerar han på Handelshögskolan. Elias kommer från Jämtland, gillar vintersport, fjäll och höga hastigheter.

08-kommunikationsansvarig-denise-sandquist-bild

Denise Sandquist
Marknadsföringsansvarig
pr@militartolkar.org

Efter studierna i ryska på TolkS 10/11 jobbade Denise som vaktman på Sveriges ambassad i Moskva och därefter studerade hon kinesiska i Kina. Under sin vistelse i Thailand vann hon sin första thaiboxningsfight på knock-out och flyttade därefter till Vietnam för att jobba som engelsklärare och studera vietnamesiska. Idag läser Denise på Handelshögskolan i Stockholm och tränar löpning och thaiboxning på fritiden.

Ylva Winsnes
Ansvarig för Kvinnligt nätverk
 

10-eventansvarig-rebecka-carlstro%cc%88m-bild

Rebecka Carlström
Eventansvarig
jubileum
@militartolkar.org

Rebecka Carlström studerade på TolkS kurs 13/14 med typspråk arabiska. Strax efter examen åkte hon till Mali i befattningen militärtolk med franska som huvudspråk. Rebecka tycker mycket om att besöka nya platser, men det bästa stället hon vet är Göteborgs skärgård.